Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019
Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 13:32

Συνέδριο υπερηχογραφίας τον Φεβρουάριο στην Αθήνα

Από

Όλα τα μυστικά της υπερηχογραφίας και της ελαστογραφίας, αναμένεται να ξεδιπλωθούν στην διάρκεια του διήμερου συνεδρίου – EUROSONSCHOOL  - που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Crowne Plaza.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η υπερηχογραφία αποτελεί την αποτελεσματική λύση για τα περισσότερα προβλήματα  για όλο το σώμα και μάλιστα με καλό συντελεστή κόστους οφέλους, τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εφαρμογής των Υπερήχων στην Ιατρική και την Βιολογία (HSUMB) κ. Παύλος Ζουμπούλης΄Οσοναφορά την ελαστογραφία, αυτή σύμφωνα με τον κ. Ζουμπούλη, δικαίως ονομάζεται ατραυματική βιοψία.

Το συνέδριο απευθύνεται στους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που πραγματοποιούν υπερήχους και ουσιαστικά όλη η εκδήλωση είναι πρακτικά σεμινάρια ιδιαίτερα χρήσιμα για την επιστημονική κοινότητα.

Στο συνέδριο- το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει τις 300 συμμετοχές- θα συμμετάσχουν γιατροί από την Τουρκία, την Κύπρο, την Βουλγαρία, τα βαλκάνια και ειδικότερα την Αλβανία, το Κόσσοβο, την Βουλγαρία και την Ρουμανία.

Το συνέδριο διοργανώνεται από κοινού με την Τουρκική Εταιρεία Υπερήχων.