Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019
Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 14:07

Για 7η συνεχή χρονιά, η Novartis Oncology χορηγός στον αγώνα Greece Race for the Cure®

Από

H Novartis Oncology συμμετείχε για έβδομη συνεχή χρονιά ως χορηγός στον αγώνα Greece Race for the Cure®, ο οποίος διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.

 

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, η Novartis έχει συμβάλει σημαντικά στην θεραπευτική αντιμετώπιση αλλά και την υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού, οι οποίες αποτελούν έμπνευση και κίνητρο για τις ενέργειές της. Πιστή στη δέσμευση της να κατανοεί και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασθενών, η Novartis Oncology βρέθηκε και αυτή τη χρονιά δίπλα στις γυναίκες που έχουν νοσήσει ως «Survivors' sponsor» χορηγώντας το καθιερωμένο Pink Cocktail, καθώς και τη συμμετοχή των survivors στο Greece Race for the Cure®.

 

Κατά τη διάρκεια του Pink Cocktail που έλαβε χώρα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 140 survivors, η Αννούσα Μελά, γνωστή blogger και style expert, παρουσίασε ένα διαδραστικό σεμινάριο μόδας, στο οποίο συμμετείχαν με ενθουσιασμό οι παρευρισκόμενες κυρίες στήνοντας ένα αυθόρμητο fashion show. Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος του προγράμματος «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» που παρέχει δωρεάν στη γυναίκα ασθενή μία σειρά βιωματικών σεμιναρίων τα οποία θα της προσφέρουν τα απαραίτητα εργαλεία για να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να μπορέσει να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της.

 

Την Κυριακή στο Ζάππειο, η Novartis Oncology διένειμε ενημερωτικό υλικό αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής των γυναικών στα δωρεάν βιωματικά σεμινάρια που διοργανώνει, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ανάγκη προσέγγιση της γυναίκας ασθενή με ολιστικό τρόπο.

 

Το πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!»

 

Από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν πέντε διαδοχικοί κύκλοι δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου, καθώς και τους φροντιστές τους. Κάθε κύκλος σεμιναρίων προσεγγίζει δημιουργικά μια διαφορετική πτυχή της γυναικείας φύσης και της θηλυκότητας: την ψυχολογία, την εξωτερική εμφάνιση, την διατροφή και την φυσική κατάσταση.

 

Τα σεμινάρια θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 17:30-20:30, και τις Παρασκευές από τις 18:30 – 20:30. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται η ηλεκτρονική εγγραφή στο www.eventora.com/el/Events/eisaigynaika-eisaidynami. Η κάθε γυναίκα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε όσα σεμινάρια ή ενότητες επιθυμεί. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

 

Η Novartis

 

Η Novartis παρέχει καινοτόμες λύσεις στις αναφυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Με έδρα στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φαρμακευτικά σκευάσματα, οφθαλμολογική φροντίδα και οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα.

 

Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2014 οι πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν στα 58 δισ. δολάρια, ενώ επενδύθηκαν περίπου 10 δισ. δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 120.000 εργαζομένους και τα προϊόντα τους διατίθενται σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.