Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Δευτέρα, 13 Μάιος 2013 17:46

Ομιλία του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαιτάνη στη Λέσχη ΣΑΚΑ

Από

Για τις νέες τεχνικές που εφαρμόζει με ασφάλεια στην πλαστική χειρουργική & αισθητική ιατρική, θα μιλήσει ο Dr. Απόστολος Γαϊτάνης στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 19.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ).
Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης θα αναφερθεί στις νέες τεχνικές που εφαρμόζει με ασφάλεια στην πλαστική χειρουργική και την αισθητική ιατρική. Πώς μπορούν ν' αντιμετωπισθούν τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο πρόσωπό μας, καθώς και οι σωματικές ατέλειες που μας απασχολούν, ειδικά τώρα εν όψει καλοκαιριού.
Η βελτίωση των ατελειών στο σώμα μπορεί να επιτευχθεί τόσο με επεμβατικούς, όσο και με μη επεμβατικούς τρόπους. Όπως είναι η εξελιγμένη μέθοδος λιποαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες Bodytite. Το καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος Bodytite, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη μείωση του επίμονου λίπους, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει σμίλευση και σύσφιξη. Επίσης, ένας νέος και αρκετά αποτελεσματικός τρόπος απώλειας βάρους είναι η μέθοδος αδυνατίσματος Diettube, που εφαρμόζει ο κύριος Γαϊτάνης αποκλειστικά στη χώρα μας. Με την συγκεκριμένη μέθοδο χάνεται εύκολα και γρήγορα λίπος χωρίς την απώλεια μυϊκής μάζας.
Ενώ όσον αφορά τις θεραπείες προσώπου μια νέα θεραπεία αντιγήρανσης που αντιμετωπίζει αρκετά αισθητικά προβλήματα είναι η μεσοθεραπεία με τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες (My Cells). Προσφέρει αναζωογόνηση των ιστών, πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης, καθώς και σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος. Επίσης και το υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς βοηθά ανάλογα με το είδος του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί να βελτιωθεί κατάλληλα η περιοχή που χρειάζεται.
* Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, www.agaitanis.gr