Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019
Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 19:20

Photoderm από τη BIODERMA: Η μέγιστη φωτοπροστασία

Από

·       Μέγιστη φωτοπροστασία για όλους τους τύπους δέρματος, σε πρόσωπο και σώμα, προσφέρει η σειρά Photoderm της Bioderma, η οποία έχει την ιδιότητα να διεγείρει τα συστήματα αυτοάμυνας του δέρματος.

·      

Η μέγιστη δράση κατά των UVB και η ασύγκριτη αποτελεσματικότητα κατά των UVA της Photoderm Max Lait Spf 50+ προστατεύει από τα επικίνδυνα ηλιακά έγκαύματα, αποτρέπει τις αλλεργιογόνες αντιδράσεις και την πρόωρη δερματική γήρανση.

 

 

·       Μια σημαντική πρόοδος ενάντια στους κινδύνους κυτταρικής βλάβης είναι το αποκλειστικό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Cellular Bioprotection® Complex* που παρέχει τη βέλτιστη προστασία για τα σωματικά κύτταρα.

·       Η σύσταση της αφήνει το δέρμα άνετο και εξαιρετικά μαλακό. Τέλεια, άχρωμη όταν εφαρμόζεται, απλώνεται πολύ εύκολα, μην αφήνοντας καθόλου λιπαρότητα ή άσπρα σημάδια.

 

Εκτός από την προστατευτική δράση UVA/UVB (χάρη στα σύγχρονα συστήματα φιλτρων), η Photoderm MAX προσφέρει πραγματική εσωτερική βιολογική προστασία Cellular Bioprotection®. Αυτή η αποκλειστική πατέντα ασκεί δύο κύριες δράσεις: 

 

·       Διατήρηση και τόνωση της άμυνας του δέρματος (ασυλία) κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. 

·       Βιολογική προστασία της ακεραιότητας του γονιδιώματος, κυττάρων και ιστών του δέρματος.