Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 19:30

Ημερίδα για εγκύους με θέμα την προετοιμασία του τοκετού και το θηλασμό

Από

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική ημερίδα για εγκύους από την Γυναικολογική Μαιευτική Μονάδα & Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Woman Clinic Καλογήρου.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Metropolitan και αφορούσε έγκυες μανούλες έως 25 εβδομάδων οι οποίες ενημερώθηκαν για θέματα θηλασμού και προετοιμασίας τοκετού, για τα βλαστοκύτταρα και τη σημασία φύλαξής τους καθώς και τα παιδικά εμβόλια. 

Ομιλητές της ημερίδας ήταν ο ιατρός κος Ιωάννης Καλογήρου, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, η κα Φλώρα Μπακοπούλου,  Επίκουρη Καθηγήτρια Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", οι μαίες κες Κέλλυ Γαλιάτσου, Αγγελική Μακρή και ο κος Nίκος Νοταράς, Υπεύθυνος Τράπεζας Φύλαξης Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος.

Την Ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από 100 νέοι γονείς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ομιλητές κρίσιμα ζητήματα που τους απασχολούν και να μοιραστούν τις αγωνίες τους για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς τους.