Κυριακή 24 Μαρτίου 2019
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 12:48

Ανάπλαση του δέρματος με το Cicaplast Gel B5

Από

Το δέρμα μπορεί να τραυματιστεί με αμέτρητους διαφορετικούς τρόπους. Είτε έχουν προκύψει από ένα ατύχημα στο σπίτι, στον κήπο, ή κάνοντας κάποιο σπορ, όλοι αυτοί οι τραυματισμοί, που είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ενδέχεται να αφήσουν το δέρμα αποδυναμωμένο, καταπονημένο ή καταβεβλημένο. Μερικά τραύματα, ωστόσο, είναι πιο σοβαρά και φτάνουν πιο βαθιά, υποβάλλοντας το δέρμα σε γεωμετρικά αυξανόμενες βλάβες. Και το ζήτημα αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι σήμερα. Ο λόγος; Πέραν των εκατομμυρίων χειρουργικών επεμβάσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο για ιατρικούς λόγους, παρατηρείται επίσης ραγδαία άνοδος των αισθητικών διαδικασιών και επεμβάσεων.

Το 21% του έργου των δερματολόγων σήμερα συνίσταται σε αισθητικές διαδικασίες. Πραγματοποιούνται 11 εκατομμύρια αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις κάθε χρόνο.

Μετά από έναν τραυματισμό ή μια επέμβαση, το δέρμα απογυμνώνεται. Ο δερματικός φραγμός του είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Είναι εξαιρετικά ευάλωτο απέναντι στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες και παρουσιάζει αίσθηση έντονης δυσφορίας. Είναι λοιπόν απαραίτητο να βελτιστοποιηθεί η ανάπλασή του, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή επούλωσή του στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα.

Μετά από μια επέμβαση, κι αφού αφαιρεθούν τα ράμματα, οι άνθρωποι μένουν με μια ουλή που, πολλές φορές, είναι κόκκινη, πρησμένη και επώδυνη. Και φοβούνται ότι η αντιαισθητική αυτή ουλή θα τους θυμίζει πάντα την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκαν, ή, στην περίπτωση μιας αισθητικής επέμβασης, ότι θα τους "προδώσει". Γενικότερα, χωρίς την κατάλληλη φροντίδα, οποιαδήποτε πληγή μπορεί να "κλείσει άσχημα", οδηγώντας σε διάφορα προβλήματα όπως αντιαισθητικές ουλές, επίμονη ερυθρότητα και οίδημα, ακαμψία και συμφύσεις

 

Το CICAPLAST GEL B5 λειτουργεί σαν ένα αόρατο "τσιρότο", για να καταπραΰνει, να προστατεύσει και να επανορθώσει το δέρμα, όταν αυτό είναι πιο ευάλωτο. Αυτό το τζελ με βάση τη σιλικόνη βοηθά το δέρμα να αναπλαστεί, ακόμα και μετά από μια αισθητική διαδικασία ή μια επέμβαση. Ο στόχος; Να βοηθήσει στην όσο το δυνατόν πιο καλαίσθητη όψη των ουλών.

 

Οι 3 ειδικές ενδείξεις είναι:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ

 

Όταν το δέρμα έχει αποδυναμωθεί ή καταπονηθεί λόγω κάποιου ατυχήματος στο σπίτι ή σε κάποιο άθλημα και χρειάζεται ράμματα, το προστατευτικό αυτό τζελ θωρακίζει την πληγή και επιταχύνει την επούλωση, για να μειώσει τον κίνδυνο αντιαισθητικών σημαδιών

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Οι πλαστικοί χειρουργοί συνιστούν την επικάλυψη του δέρματος με μια προστατευτική σύνθεση, εμπλουτισμένη με ουσίες που επιταχύνουν την επιδερμιδική ανάπλαση, για βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα. Δοκιμασμένο μετά από επεμβάσεις.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Οι χειρουργοί συνιστούν το τακτικό μασάζ, αμέσως αφού αφαιρεθούν τα ράμματα και στεγνώσει η πληγή. Το Cicaplast B5 έχει τζελ υφή, με βάση τη σιλικόνη, που διευκολύνει το μασάζ, για άμεση καταπράυνση και βέλτιστη επούλωση.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέα συσκευασία για τα 120 χρόνια της Ασπιρίνης