Τρίτη 26 Μαρτίου 2019
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 15:01

KERIUM: Η απαραίτητη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής

Από

Χάρη στους εκατομμύρια υποδοχείς του, το τριχωτό της κεφαλής εκτίθεται σε πολλούς εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι καιρικές συνθήκες και η ρύπανση, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν κνησμό, ερεθισμούς, λιπαρότητα, αλλά και σοβαρότερα προβλήματα, όπως τριχόπτωση και σμηγματορροϊκή δερματίτιδα. Η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα και η τριχόπτωση, επιδεινώνονται από μια σειρά επιπλέον παραγόντων, όπως το στρες, οι απότομες μεταβολές στο βάρος, οι δερματοπάθειες (όπως η ακμή), η λιπαρότητα και η χρήση προϊόντων που περιέχουν αλκοόλη.

 

Τα Εργαστήρια La Roche-Posay, προσφέρoουν λύση στα προβλήματα τριχόπτωσης, σμηγματορροϊκής δερματίτιδας και ευαίσθητου τριχωτού. Με στόχο την εξειδικευμένη φροντίδα κάθε ανάγκης του τριχωτού της κεφαλής, προτείνουν τη σειρά KERIUM DS για αντιμετώπιση της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας και των ερεθισμών σε κεφάλι και πρόσωπο, το KERIUM GEL SHAMPOO για ήπια ή περιστασιακή πιτυρίδα, τη σειρά KERIUM ANTI-CHUTE για καταπολέμηση της τριχόπτωσης και τη σειρά KERIUM EXTRA GENTLE για συχνό λούσιμο του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής.

 

KERIUM DS ANTI-DANDRUFF INTENSIVE & KERIUM DS CREAM

 

Η σειρά KERIUM DS αποτελείται από δύο προϊόντα, ένα για την εντατική αντιμετώπιση της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας και ένα που δρα κατά των ερεθισμών του ευαίσθητου δέρματος του προσώπου.

 

KERIUM DS ANTI-DANDRUFF INTENSIVE
Σαμπουάν μικρό-απολέπισης, το οποίο αφαιρεί την επίμονη πιτυρίδα, καθαρίζει σε βάθος και ανακουφίζει το τριχωτό:
 Μικρό-απολέπιση για την άμεση απομάκρυνση της επίμονης πιτυρίδας, χάρη στην τεχνολογία LHA™
 Αντιμετώπιση της πιτυρίδας στην πηγή της και παρεμπόδιση της επανεμφάνισής της, χάρη στην τεχνολογία Μικρογαλακτώματος, που εναποθέτει ένα καθαριστικό σύμπλοκο στο τριχωτό και τον τριχοσμηγματογόνο θύλακα
 Η βιταμίνη ΡΡ καταπραΰνει σε βάθος από τη φαγούρα

 

KERIUM DS CRΕΜΕ
Η κρέμα προσώπου KERIUM DS CRΕΜΕ δρα κατά των ερεθισμών και της απολέπισης. Με Ιαματικό Δερμοβιοτικό, Ολαμινική Πιροκτόνη και Ψευδάργυρο αντιμετωπίζει το ερύθημα και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας για μια ολοκληρωμένη αντιβακτηριδιακή και σμηγματορυθμιστική δράση.

 

KERIUM ANTI-CHUTE & KERIUM ANTI-CHUTE SHAMPOO
Η σειρά KERIUM ANTI-CHUTE, με διπλή δράση σε 4 ευρεσιτεχνίες αποτελείται από δύο προϊόντα για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

 

KERIUM ANTI-CHUTE
Εντατική "αγωγή" κατά της τριχόπτωσης, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 6 εβδομάδες. Επιβραδύνει εμφανώς την τριχόπτωση, τονώνει την ανάπτυξη της τρίχας και αποκαθιστά τον όγκο και την ανθεκτικότητά της.

 

KERIUM ANTI-CHUTE SHAMPOO
Αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα για τις αγωγές κατά της τριχόπτωσης. Αποκαθιστά τον όγκο και την πυκνότητα της τρίχας.

Διπλή δράση με 4 ευρεσιτεχνίες:
 Madecassoside, ένα δραστικό συστατικό που απορροφά τους μικροερεθεσιμούς που επιταχύνουν την τριχόπτωση
 Aminexil, που σταθεροποιεί τη ρίζα της τρίχας
 Aργινίνη + Βιταμίνη Β5, που θρέφουν το βολβό της τρίχας και ενισχύουν τις ίνες

 

KERIUM GEL SHAMPOO
Το KERIUM GEL SHAMPOO είναι το αντιπιτυριδικό σαμπουάν gel για μικρό-απολέπιση, που επιτυγχάνει ακριβή και ορατή εξάλειψη της λιπαρής πιτυρίδας και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία του τριχωτού.

 Το LHA™ εξασφαλίζει έντονη αλλά στοχευμένη μικρό-απολέπιση και ρυθμίζει την κερατινοποίηση
 Χάρη στο καθαριστικό σύμπλοκο που περιέχει καθαρίζει το τριχωτό και εμποδίζει το σχηματισμό πιτυρίδας
 Ο Ψευδάργυρος PCA ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος

 

KERIUM EXTRA GENTLE GEL-SHAMPOO & CREAM-SHAMPOO

Η σύνθεση της σειράς KERIUM EXTRA GENTLE, χάρη στο επιφανειοδραστικό Polysorbate 21 και το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay καταπραΰνει άμεσα και με διάρκεια το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής και παράλληλα προσφέρει άνεση στα μαλλιά. Χαρίζει απαλότητα, άνεση και λάμψη στα μαλλιά και παράλληλα σέβεται το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής, εξυγιαίνοντας το χωρίς να το ερεθίζει. Η σειρά αποτελείται από δύο σαμπουάν για κάθε τύπο μαλλιών:

 

KERIUM EXTRA GENTLE GEL-SHAMPOO
Για κανονικά μαλλιά
Προσφέρει άμεσα την αίσθηση απαλότητας στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής και χαρίζει λάμψη που διαρκεί.

KERIUM EXTRA GENTLE CREAM-SHAMPOO Για ξηρά μαλλιά
Έχει κρεμώδη υφή και θρέφει την τρίχα, ενώ παράλληλα χαρίζει λάμψη στα μαλλιά.

Κατάλληλα για παιδιά και ενηλίκους

www.larocheposay.gr
www.facebook. com/LaRochePosayGreece