Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 11:17

Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή: Ποιος καλύπτει τον τραμπούκο αστυνομικό, που βιαιοπράγησε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας;

Από

Το θέμα του αστυνομικού ο οποίος βιαιοπράγησε κατά ειδικευόμενης γιατρού μέσα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Κρατικού Νικαίας φέρνει και πάλι την Παρασκευή 11 Αυγούστου στη δημοσιότητα το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή.

Συγκεκριμένα, το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή αναφέρει τα εξής σχετικά στην ανακοίνωσή του:

"Από τις 27/7/17 έχει καταγγελθεί δημόσια σοβαρότατο συμβάν με τραμπουκισμό αστυνομικού ενάντια σε εφημερεύουσα ειδικευόμενη γιατρό που έκανε το «έγκλημα» να μην διακόψει την παροχή επείγουσας περίθαλψης σε τραυματία ώστε ο κ. αστυνομικός να ξεμπερδεύει και να πάει για καφεδάκι δέκα λεπτά πιο γρήγορα.

(https://arsigr.blogspot.gr/2017/07/blog-post_23.html)

Ενώ έχουν περάσει τρεις ολόκληρες εβδομάδες και ενώ έχουν μεσολαβήσει προς το Υπουργείο Υγείας επίσημες ενημερώσεις από την διοίκηση του νοσοκομείου Νίκαιας αλλά και σχετικές καταγγελίες από την ΕΙΝΑΠ και από την ΟΕΝΓΕ, οι πολιτικές ηγεσίες των Υπ. Υγείας και «Προστασίας Πολίτη» εξακολουθούν να συγκαλύπτουν τον τραμπουκισμό διά της άκρας του τάφου σιωπής τους ενώ οι αρμόδιοι της ΕΛΑΣ αισθανόμενοι προφανώς την παρεχόμενη στον τραμπούκο κυβερνητική ασυλία εξακολουθούν προκλητικά να αρνούνται να δώσουν τα στοιχεία του τραμπούκου τόσο στην διοίκηση του νοσοκομείου όσο και στην ίδια την παθούσα. Ας μας πει λοιπόν η – λαλίστατη, κατά τα άλλα – πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας η οποία διατείνεται διαρκώς πως την εμποδίζουν (π.χ. για να διώξει τους εργολάβους καθαριότητας) τα «παραδικαστικά κυκλώματα», η «γραφειοκρατία του παλιού κατεστημένου» κλπ, ΤΩΡΑ ποιός την «υποχρεώνει» να συγκαλύπτει τον τραμπουκισμό του αστυνομικού ;  τα νεφελείμ, οι εξωγήινοι ή τίποτα καταχθόνιοι «πράκτορες του Κούλη» μέσα στα υπουργικά γραφεία;".