Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 15:33

Όταν ο Στέφανος Μάνος περιμένει... για πρώτη φορά στην ουρά, τότε γίνεται είδηση! - Τα παράδοξα της δημοσιογραφίας...

Από

Δεν μπορούμε να διακρίνουμε την είδηση πλέον; Έχουμε χάσει τα κριτήριά μας; Τι συμβαίνει τελικά με την δημοσιογραφία της Υγείας;

Για πρώτη φορά στη ζωή του φαίνεται ότι περίμενε τόσο πολύ σε μία ουρά ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος... Αυτό είναι η είδηση, αν δεν κάνουμε λάθος. Έτυχε, λοιπόν, η ουρά αυτή να είναι στο φαρμακείο του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), στον οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

Θα έπρεπε, αντί να αρχίσουμε να διερωτόμαστε για τις καθημερινές ουρές στις διάφορες υπηρεσίες και μονάδες Υγείας της χώρας μας, και όχι μόνον σε αυτές του ΕΟΠΥΥ, θα έπρεπε να διερωτηθούμε τι έχει πράξει ο πρώην υπουργός για την άθλια κατάσταση την οποία περιέγραψε στο facebook, όχι βεβαίως για την άθλια κατάσταση στον ΕΟΠΥΥ, αλλά για τις συνθήκες Τρίτου Κόσμου τις οποίες παρέδωσε όταν ο ίδιος "αποφάσισε" να αποχωρήσει οριστικά από τις κυβερνητικές ευθύνες.

Στον τοίχο θα έπρεπε να κολλήσουμε τον Στέφανο Μάνο, καθώς η κριτική του, όψιμη, είναι αρκούντως υποκριτική, καθώς μας λέει ότι δεν γνώριζε μέχρι σήμερα τι Γολγοθά περνούν καθημερινά χιλιάδες ασφαλισμένοι και ασθενείς της χώρας, προκειμένου να προμηθευθούν ακόμη και τα φθηνά φάρμακά τους, όχι μόνον το πολύ ακριβό το οποίο αναζητούσε ο ίδιος.

Ο Στέφανος Μάνος έχει παρελθόν στην πολιτική και διατηρεί πολύ σοβαρές ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση, όσο κι εάν ο ίδιος δεν διαθέτει την τόλμη να το αναγνωρίσει, επικαλούμενος διαρκώς τον... διωκόμενο φιλελευθερισμό του!

Και αντί να φέρουμε τον ίδιον τον Στέφανο Μάνο σε δύσκολη θέση, μιας και εκείνος τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη, πάλι ο ΕΟΠΥΥ βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής... Για μία μέρα κι αυτό. Συμβατικά και ήσυχα...