Τεταρτη 28 Σεπτεμβριου 2016
 
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 00:16

Ξεκίνησε το νέο e-syntagografisi.gr - Συνοπτικές Οδηγίες χρήσης

Από ygeia360

Στον αέρα από το βράδυ της Κυριακής το νέο e-syntagografisi.gr, με προσθήκη και της δυνατότητας καταχώρησης εξετάσεων. Από τα νέα χαρακτηριστικά του συστήματος συνταγογράφησης ξεχωρίζει η βασισμένη στην επίσκεψη λογική της εφαρμογής. Ο ιατρός ξεκινώντας και αφού εισάγει τους κωδικούς του όπως παλιά, επιλέγει το μενού ΕΠΙΣΚΕΨΗ. Στη συνέχεια εισάγει το ΑΜΚΑ του ασθενούς και προχωράει (κάτω αριστερά στην οθόνη) στην εισαγωγή της αιτίας επίσκεψης.

 

Πατώντας ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ενεργοποιούνται τα 2 κουμπιά μενού ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ, ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟΥ. Επιλέγει ο ιατρός το επιθυμητό. Αν επιλέξει να γράψει φάρμακα τότε εισάγεται στη γνωστή οθόνη συνταγογράφησης του e-syntagografisi.g όπου και καταχωρεί διάγνωση και φάρμακα. Τυπώνει τη συνταγή κατά τα γνωστά.

 

Αν επιλέξει (και) παραπομπή για εξετάσεις, τότε εμφανίζεται μια νέα οθόνη εφαρμογής διαφορετική από το e-diagnosis.gr. Στην οθόνη επιλέγει αρχικά την Κατηγορία της εξέτασης (π.χ Υπέρηχοι) και στη συνέχεια την . Δεξιά εμφανίζονται οι με το πάτημα του κουμπιού ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ οι αντίστοιχες της επιλεγμένης κατηγορίας εξετάσεις. (Σ.Σ Οι γενικές αίματος κλπ εξετάσεις, ανήκουν στην κατηγορία ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 1 & 2, σε περίπτωση που κάποιος χαθεί !!!)

 

Τέλος αφού τυπωθούν οι συνταγές ή και τα παραπεμπτικά αλλά και αν ακόμα δεν θέλει ο ιατρός να δώσει κάτι από τα δύο αλλά πρόκειται για απλή επίσκεψη, τότε ΠΑΤΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ και πατάμε κάτω αριστερά το κουμπί Κλείσιμο Επίσκεψης. Η εφαρμογή μας ρωτάει αν θέλουμε να καταχωρήσουμε την επίσκεψη ως πληρωτέα (βλέπε παλαιό ediagnosis) και πατάμε οκ.

 

Η επίσκεψη καταχωρήθηκε!

 

Περισσότερα σύντομα...

 

 

ΣΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σύμβουλος Πληροφορικής & Διαδικτύου

Υπεύθυνος DIGITAL PROJECT

Αντιπρόσωπος MEDISTO ν.Αττικής

Τηλ.: 2118003540

www.digitalproject.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.facebook.com/digitalproject.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ