Τετάρτη 23 Μαΐου 2018
Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2016 21:09

Η μικρή Τζέσικα σφαδάζει και συγκλονίζει τον πλανήτη!

Από

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το protothema.gr, η 4χρονη Τζέσικα, που παλεύει με το νευροβλάστωμα εδώ και 13 μήνες, έχει μόνο ελάχιστες εβδομάδες ζωής, καθώς οι γονείς της αποφάσισαν να σταματήσουν τη θεραπεία της σε μια προσπάθεια να της επιτρέψουν να απολαύσει τον χρόνο που της έχει απομείνει

Ένας πληγωμένος πατέρας θέλει να δείξει στον κόσμο πώς είναι η πραγματική μορφή του καρκίνου, καθώς η 4χρονη κόρη του που δίνει τη δική της μάχη, έχει μόνο μερικές εβδομάδες ζωής.

Ο Άντι Γουίλαν, ένας ηλεκτρολόγος από το Λάνκασιερ, μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της κόρης του Τζέσικα στο λογαριασμό που έχει ανοίξει στο Facebook, όπου γράφει για την ασθένειά της και έχει συγκεντρώσει πάνω από 8.000 αντιδράσεις.

Ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο Jessica Whelan – A fight against Neuroblastoma, ο Άντι έγραψε: «Αυτή είναι η πιο δύσκολη φωτογραφία που έχω τραβήξει ποτέ. Πριν από λίγες ημέρες της έδωσαν ελάχιστες εβδομάδες ζωής. Αυτή τραβήχτηκε μια στιγμή που εμείς ως γονείς δεν μπορούσαμε να της προσφέρουμε τίποτα – η Τζέσικα μας έδιωχνε μακριά της, καθώς περνούσε τον πόνο μόνη της».

Η Τζέσικα, που παλεύει με το νευροβλάστωμα εδώ και 13 μήνες, έχει μόνο ελάχιστες εβδομάδες ζωής, καθώς οι γονείς της αποφάσισαν να σταματήσουν τη θεραπεία της σε μια προσπάθεια να της επιτρέψουν να απολαύσει τον χρόνο που της έχει απομείνει.