Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Πέμπτη, 02 Οκτώβριος 2014 19:11

Η Abbvie ηγείται και πρωτοπορεί στους βιολογικούς παράγοντες για αυτοάνοσα νοσήματα

Από

Ενημερωτική, διαδραστική εκδήλωση για την επίπτωση των αυτοάνοσων νοσημάτων στους ασθενείς που πάσχουν από αρθρίτιδα, ψωρίαση και άλλα παρόμοιας αιτιολογίας νοσήματα αλλά και την αποφασιστική συνεισφορά των βιολογικών παραγόντων που ανακουφίζουν τους ασθενείς προλαμβάνοντας τα χειρότερα, οργάνωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η εταιρεία Abbvie.
Όπως δήλωσε ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης, γενικός διευθυντής της AbbVie Ελλάδος, «είναι πολύ σημαντικό που είσαστε μαζί μας σήμερα καθώς για πρώτη φορά μας δίνετε η δυνατότητα ωςAbbVie - μία εταιρεία με 1 ½ χρόνο λειτουργίας – να μας γνωρίσετε και να αποκτήσετε γνώμη και εμπειρία για εμάς, την στρατηγική μας και την ερευνητική μας κατεύθυνση! Όπως θα συζητήσουμε και στη συνέχεια έχουμε ορισμένες ιδιαιτερότητες σχετικά με άλλες φαρμακευτικές εταιρείες καθώς άνω του 90% των φαρμακευτικών προϊόντων και υπηρεσιών μας διακινείται μέσω κρατικών καναλιών (ΕΟΠΥΥ, νοσοκομεία), είναι φάρμακα σοβαρών και ανίατων ασθενειών (ν.3816) και είναι αποκλειστικά συνταγογραφούμενα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε δυνατότητα διαφήμισης ή προώθησης μέσω φαρμακείων, που καθιστά επιτακτική την ενημέρωσή σας στην αμφίδρομη σχέση σας με την κοινή γνώμη».

Η AbbVie είναι μια ανεξάρτητη, παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία με κύκλο εργασιών περίπου 20 δισ. δολάρια, που εστιάζει στην ανάπτυξη προηγμένων θεραπειών για μερικές από τις πιο περίπλοκες και σοβαρές νόσους, όπως η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, η νόσος του Crohn, η Ελκώδης Κολίτιδα, η νόσος του Πάρκινσον, ο HIV, η Ψωρίαση, η Χρόνια Νεφρική νόσος, κ.λπ.
Στην AbbVie συνδυάζουν την τεχνογνωσία και την 125ετή εμπειρία ενός καταξιωμένου ηγέτη στο χώρο του φαρμάκου, με την εξειδίκευση μιας βιοτεχνολογικής εταιρείας και το πάθος μας για καινοτομία. Έχουν δε παρουσία σε 170 χώρες διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων σκευασμάτων, ενώ δεν παύουν να αναζητούμε νέες θεραπευτικές λύσεις μέσα από τη διεξαγωγή κλινικών μελετών σε όλο τον κόσμο.
Στην Ελλάδα, μια ισχυρή ομάδα 100 και πλέον άρτια καταρτισμένων ανθρώπων, μαζί με τους 25.000 συναδέλφους τους παγκοσμίως, εργαζόνται με έναν κοινό σκοπό: να υπηρετήσουν τους ασθενείς και να συμβάλουμε στη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης, παγκοσμίως, εστιάζοντας ερευνητικά στην Ανοσολογία, Ηπατίτιδα C, Ογκολογία, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Νεφρική νόσο. Συνολικά πάνω 3 δισ. ευρώ ή το 15% του κύκλου εργασιών επενδύεται στην έρευνα και ανάπτυξη...
Ήδη μάλιστα έχουν βραβευτεί από το αμερικάνικο περιοδικό Fortune και το Science για την καινοτομία των προϊόντων τους, ενώ πριν λίγες μέρες βάσει του δείκτη του Future Brand Index 2014 η Abbvie αναδειχθήκαμε μέσα στα 20 top brands παγκοσμίως, μαζί με την Apple, την CocaCola, την Αmazon, την Wal-Mart και την Pfizer, κλ.π.
Στο κομμάτι της καινοτομία, όπως ανέφερε ο κ. Αποστολίδης, «δεν είναι μόνο το ερευνητικό μας port-folio (χαρτοφυλάκιο), για το οποίο είμαστε πολύ αισιόδοξοι και περήφανοι. Καινοτομία είναι ό,τι κάνουμε καθημερινά. Είτε αυτό λέγεται survivalkit για δημοσιογράφους, είτε λέγεται website σε μορφή gamification, είτε λέγεται εργασιακό περιβάλλον, είτε λέγεται οι λύσεις που προτείνουμε στο Υπουργείο, σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να σκεφτόμαστε δημιουργικά. Ζούμε σε ένα περιβάλλον, με πολλούς περιορισμούς.
Στόχος της AbbVie είναι να κάνει τη διαφορά. Για το λόγο αυτό είμαστε ανοιχτοί:
Σε κάθετι πρωτοποριακό.
Σε κάθε τι φρέσκο.
Σε κάθετι που θέτει υπό αμφισβήτηση, τη λογική του «έτσι, γινόταν πάντα»...