Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Το portal www.ygeia360.gr παρέχει έγκυρη πληροφόρηση για όλα τα θέματα υγείας με ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική υγείας, την επιχειρηματική δραστηριότητα του χώρου της υγείας και του φαρμάκου, καθώς και στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις της ιατρικής.

Η πύλη www.ygeia360.gr έχει ως στόχο τη διαρκή και αξιόπιστη ενημέρωση των λειτουργών της υγείας και του ευρύτερου κοινού που αναζητά υπεύθυνη πληροφόρηση για τα ιατρικά θέματα.

Το περιεχόμενο του www.ygeia360.gr συντάσσεται από έμπειρους δημοσιογράφους που μεταφέρουν αντικειμενικά τον παλμό της επικαιρότητας του χώρου της υγείας σε πραγματικό χρόνο, χωρίς προκαταλήψεις και δεσμεύσεις.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της ιατρικής, καταγράφονται από πλήθος διακεκριμένων επιστημόνων που μέσω της ιατρικής αρθρογραφίας μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, ανάλογα με την ειδικότητά τους.

Το πόρταλ υγείας www.ygeia360.gr , δεσμεύεται να γίνει το σημείο αναφοράς σε αυτό τον τόσο ευαίσθητο χώρο. Aποστολή του www.ygeia360.gr είναι η σφαιρική ενημέρωση.